13 maj 2011

Bale në Juventus?


Ylli i Tottenham, Gareth Bale është synim i skuadrës së Juventusit që po planifikon të bëjnë transfere të mëdha gjatë verës.

“Suprs” kanë bërë të ditur së nuk e lirojnë futbollistin pa u paguar 50 milionë euro për shërbimet e tij, por Juve synon që të ofroj sulmuesin Amauri dhe mesfushorin brazilian Felipe Melo pluse një shumë të caktuar të hollash për t’i bindur drejtuesin e “Spurs” që ta lëshojnë 21-vjeçarin, Bale.

Juventus gjithashtu është e interesuar edhe për Mishel Bastos (Lyon), dhe Sergio Aguero (Atletico Madrid).
/JUVENEWS.TK/