05 shkurt 2011

Del Piero në kërkim të një rekordi të ri

Alessandro Del Piero nuk ndalet duke kërkuar ti thej rekordet edhe pse është në moshën 36 vjeq.

Sante para tij është mundësia e thyerjes edhe të një rekordi.

Sande do të luaj ndeshjen e 444 në Serie A, me këtë Del Piero kalon në vendin e katërt në tërë historin e Seris A. Me këtë paraqitje do ta kalojë ish lejtarin legjendar Giampiero Boniperti.

Para Del Pieros renditen Paolo Maldini 647, Javier Zaneti 520 dhe Francesco Totti. /GrandeJuve/