04 maj 2011

Reja ankohet për mungesë 11-metërshash


Edi Reja vazhdon të qëndrojë me Lotiton. Tekniku i Lacios ka folur shumë pak rreth lojës, mbi disfatën e ekipit të tij me Juven, duke u përqëndruar më shumë në gabimet arbitrare. “U bë kohë tashmë që kemi disa gjëra për të paditur, por dihet se e folura s’ka vlerë.

Pjesën e parë luajtëm shumë mirë, por ramë pas asaj penalltie që nuk na u akordua dhe pas daljes me karton të kuq të Ledezmës,” ka thënë tekniku i të baredhekaltërve. “Episodi i Flokarit mund të ndryshonte rrjedhën e lojës. Ka arbitra që japin penallti qoftë edhe për një prekje të vogël, por me sa duket ne nuk jemi pjesë e atij grupi që gëzojnë këto favore.”
/JUVENEWS.TK/