03 maj 2011

Pepe: Vendosi shpirti i skuadrës


Autori i golit në ndeshjen në mes Lazio dhe Juventus (0-1), Simone Pepe i kënaqur më fitoren e arritur ka thënë së në ketë ndeshje vendosi shpirti luftarak i skuadrës.

“Është një kënaqësi e madhe, pasi kemi arritur ketë fitore. Lazio luajti më mirë, por ne ishim kompakt dhe jemi mbrojtur mirë. në fund shënuam fitore mjaftë të rëndësishme.

Del Piero na ka ndihmuar shumë në ketë ndeshje. Mendoj se shpirti i skuadrës ka bërë dallim në ketë ndeshje ashtu sikurse edhe ndaj Romës”, tha Pepe.
/JUVENEWS.TK/