17 maj 2011

Një Juventus me parametër zerro


Tri blerje me parametër zerro për shoqërinë bardhezi që po lëviz me shpejtësi në merkato për një rithemelim, në pritje të mbylljes së kampionatit. Del Neri me 99% nuk do të jetë trajneri i ri dhe ekipit mund t’i afrohen tre lojtarë të mëdhenj.

Ziegler, mbrojtës i majtë i Sampdoria-s është një nga përforcimet më të sigurta duke patur parasysh skadencën e kontratës dhe rënien e Sampdoris në Serie B. Pirlo është regjisori i ardhshëm, në pritje të mos shfaqjes së ndonjë surprize të pakëndshme të momentit të fundit. Ardhja e tij largon Aquilani, cmimi i kartonit të të cilit vlerësohet shumë i lartë. I treti është 28 vjecari Pazienza, mesfushor shkatërrues i Napolit në skadencë këtë Qershor. /FCJUVENTUS-NEWS/