15 maj 2011

Buffon-Juve, drejt divorcit?


Presidenti i klubit të Juventus, John Elkann u është përgjigjur pyetjeve të nxënësve të disa shkollave lidhur me të ardhmen e skuadrës.

jo që ka spikatur më shumë ka qenë përgjigjia e tij lidhur me të ardhmen e portierit të ekipit bardhezi, Gianluiggi Buffon.

“Buffon? Ka rreth një vit e gjysmë që nuk luan”, ka deklaruar Elkann, duke lënë të kuptohet se rrugët e portierit të kombëtares dhe klubit mund të ndahen në fund të sezonit.

Ndërsa pyetjes nëse Juve në fund të sezonit të do merrte Benzema, Elkan është përgjigjur me një pikëpyetje: “Lavdinë nuk mund të na i kthejë vetëm një lojtar”.
/JUVENEWS.TK/