28 gusht 2008

Tottenham, ne shenjester Iaquinta dhe Arshavin


Tottenham ka vene ne shenjester qendersulmuesin e Juventusit, Vicenzo Iaquinta. Pas blerjes se Rusit Pavvlyshcenko, skuadra londineze ka nje tjeter objektiv qe quhet Iaquinta. Sipas gazetes "Independent", ne listen e Tottenham eshte edhe rusi tjeter Arshavin.