29 gusht 2008

BLANK Administratori i Juventusit


“Nuk është një grup i lehtë, por ne nuk jemi aspak të shqetësuar. Do japim më të mirën tonë dhe do ia dalim mbanë. Juve-Real? Është rasti i duhur që ne të tregojmë se jemi rikthyer në nivelin e duhur për të kënaqur tifozët tanë. Do vazhdojmë punën e nisur dhe do arrijmë rezultate pozitive edhe në Ligën e Kampioneve. Jemi të bindur për këtë gjë”.