27 gusht 2008

Edvin nuk ngutet pёr pensionim


Portieri i Manchester United, Edvin van der Sar, ka thёnё se nuk do tё ngutet pёr tё marrё vendimin qё tё tërhiqet nga loja aktive e fundbollit pas fundit tё këtij sezoni.Mё herët portieri veteran i djajve tё kuq, kishte paralajmëruar se do ta rishikonte situatën e tij dhe do tё vendosё pёr t’u larguar nga futbolli.“Ndonjёherё ka momente kur mendoj se gjithçka ka përfunduar. U tërhoqa nga ekipi kombëtar, pasi qё tashmё kam dhenё çfarë kam mundur pёr Holandёn, dhe tash jam i fokusuar vetëm tek United. Shpresoj se kjo do tё thotë vazhdim tё karrierës time me klubin”, ka thanё portieri holandez.