03 maj 2011

Marotta përshpejton për krahun e djathtë


Sipas “La Gazzetta dello Sport”, drejtuesit e Juventusit janë duke përshpejtuar për mbrojtësin e ardhshëm të djathtë. Drejtuesi i Përgjithshëm Marotta ndodhet mes dy emrave: Beck dhe Lichsteiner.

Hoffenheim ka pranuar zyrtarisht interesimin e Juventusit:

“Presim përgjigjen e Andreas”- kanë thënë drejtuesit e Hoffenheim, të cilët mund të ulin kërkesat e tyre nga 9 në 6 mln euro.

Për këtë krah shtohet edhe emir i Stephan Lichtsteiner që ka një klauzolë prej 11 mln euro. Ky cmim për 27 vjecarin vlerësohet si shumë i lartë nga Marotta, i cili për këtë arsye është i gatshmë të bisedojë me Lotito-n për të gjetur një zgjidhje. /fcjuventus-news/