30 shtator 2009

Zurich pengesë për Milanin

Trajneri i Zurich para ndeshjes me Milanin është ndalur për të komentuar këtë ballafaqim." Milani nuk është stabil në këtë moment, ne do të mundohemi të shfrytëzojmë këtë por nuk do të jetë lehtë. Sidoqoftë unë bedojë te skuadra ime dhe ne do të bëjnë gjithçka që është e mundur për të fituar" deklaroi Challendes.