30 shtator 2009

Moratti i kënaqur me barazim

Interi dje barazoi me Rubin Kazan dhe presidenti Massimo Moratti ndihet i lumtur me një pikë të marë në udhëtim." Pas një starti shumë të vështirë ne nuk mundëm që ta kontrollojmë lojën, më pas Balotelli u largua. Sidoqoftë, jam i kënaqur me një pikë" u shpreh Moratti.