30 shtator 2009

Kaka dhe Ronaldo duan histori te Reali

Ricardo Kaka dhe Cristiano Ronaldo e kanë bërë të qartë se synimi i tyre te 'Los Merengues' është që të bëjnë histori." Unë dhe Ronaldo jemi krenarë që jemi pjesë e një skuadre si Reali. Ne synojmë që të fitojmë trofe dhe të bëjmë histori te kjo skuadër" deklaroi Kaka për RealMadrid.com