30 shtator 2009

Kanoute i lumtur me Fabianon

Fredy Canoute pas ndeshjes me Rangers, ku skuadra e tij Sevilla fitoi bindshëm, theksoi se partneriteti i tij në sulm me Luis Fabianon është duke e bërë atë shumë të lumtur." Ne jemi një dyshe në sulm e cila po funksionon shumë mirë dhe jam i lumtur me këtë. Shpresoj se në ndeshjen me Real Madridin do të ruajmë këtë formë" deklaroi Kanoute.