30 shtator 2009

Toni s’është në formë

Louis van Gaal nuk e ka ftuar Luca Tonin as në ndeshjen me Juventusin, e cila u zhvillua mbrëmë. Trajneri holandez i Bayern Munchen i ka treguar arsyet pse po e lë jashtë gjithmonë sulmuesin e shquar italian.
“Shoku ynë dhe i juaji, Toni, duhet ta përfundojë procesin e rehabilitimit. Për mua nuk është ende 100 për qind dhe nuk e ftoj. Kam katër sulmues të tjerë, Luca mund të ketë më shumë hapësirë kur të rikthehet në formë. Dhe, nëse ai mendon se është i gatshëm, duhet ta dijë se ai që vendos jam unë”, tha Van Gaal.