30 shtator 2009

Vucinic: Jam i pregatitur mjaftë

Sulmuesi i skuadrës së Romës Mirko Vucinic deklaroi se ai është shumë i pregatitur për ndeshjes kundër CSKA Sofia." Ne vetëm sa kemi filluar me trajnerin Ranieri dhe jam i bindur se do të arrijmë rezultate të mira. CSKA do të na bënë presion por ne do të reagojmë" theksoi 25 vjeçari Vucinic.