30 shtator 2009

Ronaldo, lojtar i shkëlqyeshëm

Ronaldo Luis Nazario de Lima në Corinthians luan si në ditët më të mira, pasi që disa herë ishte shëruar nga lëndimet e shumta. Braziliani i mrekullueshëm, duket që ka bërë një punë të mirë duke e lënë Evropën, dhe duke u kthyer në vendlindje, nga ku arriti që ta fitojë edhe ftesën për përfaqësuesen. Në pyetjen e mediave spanjolle ai komentojë paraqitjet e deritashme të trashëgimtarit të tij në Real, Cristiano Ronaldo-s. "E shoh që në fanellë e mban emrin dhe numrin tim, dhe kjo është gjë e mirë. E këshillojë që të vazhdojë të punojë edhe më tutje dhe të jap gjithçka nga vetja për ekipin e Real-it. Është lojtar i shkëlqyeshëm", tha Ronaldo. Pak më i rezervuar ishte në komentimin për ish-kolegun e tij të kombëtares, Ricardo Kaka-n, duke thënë: "E shoh që shoku im Kaka në Madrid bën çudira".