30 shtator 2009

Ferguson: Rooney është duke iu afruar superioritetit

Trajneri i Man United nuk ka hezitar të thotë se Rooney është njëri nga futbollistët më të mirë të botës. '' Ai ka një energji që asnjëher nuk hargjohet. Kaka, Messi, dhe Ronaldo janë tre më të mirët në botë. Ka mbetur vetëm pak kohë që ai të hy në mesin e më të mirëve. Ai ka nevojë edhe disa pika të i forcojë'' Ndërsa për ndeshjet në Ligën e Kampionëve ai u shprehë '' Futbollistët pas fitores së ndeshjes së parë ishin shumë me moral të lartë. Pengesa kryesore për ne është Wolfsburg. Ne do të përgadismi mirë skuadrën dhe do të fitojmë''