30 shtator 2009

Ibra: Kur humb Interi, jemi të lumtur

Futbollistët e Barcelonas në mënyrë rutinore fituan në xhiron e dytë të Ligës së Kampionëve. Në Camp Nou ata e mposhtën kampionin e Ukrainës, Dinamon e Kijevit me 2:0. Edhe pse nuk shënoi gol Zlatan Ibrahimovic edhe njëherë e luajti një lojë kualitative për Barcelonën. "Edhe më tutje nuk jam 100 përqind i përgatitur. Kthehem në mbrojtje, pranojë dhe asistojë topa, por mund të bëjë edhe më shumë ", tha Ibrahimovic, dhe pastaj foli për rezultatet e dobëta të Interit. "Vetëm le të fitojë Interi, kjo është mirë për ne, për Barcelonën. Ata janë konkurrentët tanë kryesor, por kur atyre ju shkon keq, ne jemi të lumtur', tha suedezi.