30 shtator 2009

Frey: Ndeshje prefekte

Portieri i Fiorentinës pas ndeshjes dhe fitores kundër Liverpoolit u shprehë '' Nuk e di se a do të ketë ndeshje si kjo edhe njëher. Unë asnjëher nuk e kam parë Fiorentinën në këtë mënyrë duke luajtur, veqanrishtë në pjesën e parë. Ne gjatë 90 minutav treguam një ndeshje të mirë. Mendojë se mbrojtja në kët ndeshje u sprovua dhe tregoi performancë të lartë''