29 shtator 2009

Cani: Duhet të ndërrojmë mentalitetin

Villareali ende nuk e ka shënuar asnjë fitore në La Liga, dhe ndodhet në vendin e 19-të.Futbollisti i 'Nëndetëses së verdhë', Cani insiston se skuadra e tij duhet të ndryshojë,"Nuk më pëlqen aspak rruga me të cilën kemi filluar dhe dua të kemi disa ndryshime. Së pari duhet ta ndryshojmë mentalitetin tonë" theksoi Cani