30 shtator 2009

Edhe tre kontrollorë të dënuar

Komisioni Profesional i Gjyqtarëve të Futbollit të Kosovës nuk e ka ndërmend të falë asnjë kontrollorë për gabimet që bëjnë në vlerësime dhe për mos përmbajtje të kritereve në ndeshjet kampionale. Kontrollori i ndeshjes Prishtina-Besa, Bedri Muçolli dhe ai i ndeshjes Hysi-Drenica, Adem Dobra dënohet me nga tri ndeshje mos delegim. Për dallim nga dy të parët, kontrollori i tretë i ndeshjes Prishtina-Vëllaznimi, Naser Ajvazi dënohet me dy ndeshje mosdelegim. KPGjFFK-së është i vendosur që të mos falë asnjë kontrollorë në të ardhmen për gabimet që i bëjnë. Brenda javës janë dënuar gjashtë kontrollorë të Superligës për mos zbatimin e kritereve të parapara.