30 shtator 2009

Mutu: Mos të na rritet mendja

Futbollisti i Fiorentinës Adrian Mutu pas fitores së vlefshëme kundër Liverpoolit, mendon se kjo është vetëm një fitore dhe se nuk duhet të rritet mendja, sepse ka ende ndeshje për të u bërë. '' Ne duhet të festojmë fitpren, por jo të na rritet mendja. Ndeshja kundër Liverpoolit do të jetë një ndeshje udhërrëfyese. Ne tani në çdo ndeshje duhet të tregojmë këtë performancë. E tërë sezona nuk është në vetëm këtë ndeshje''