30 shtator 2009

Pellegrini: Duhet të ketë rotacion

Trajneri i Real Madridit Manuel Pellegrini mendon se në mes të Ronaldos dhe Kaka duhet të ketë një rotacion. '' Rotacioni nuk do të jetë problem. Ata do të bazohen në lojën dhe performancën e treguar. Sezona është e gjatë, dhe e di që rotacioni në mes Ronaldos dhe Kaka është rrezik, por jemi të detyruar sepse ata mund të mos jenë në gjendje që në çdo ndeshje të luajnë''