30 shtator 2009

Mourinho: Rezultat pozitiv

Trajneri i Interit Jose Mourinho edhe pse ishte shkuar për një fitore ne Kazan mendon se kanë nxjerrur një rezultat pozitiv. '' Në fund mendoj se ishte një rezultat pozitiv. Kundërshtarët tonë luajtën mirë në shtëpi, ata ishin shumë të motivuar për këtë ndeshje. Kur ata shënuan, Interi filloi të luajë më mirë dhe barazuam. Ndërsa në pjesën e dytë të gjithë e pamë ndeshjen, ndërsa Stankoviçi dhe Maicon luajtën shumë mirë''