30 shtator 2009

Guardiola: Të punojë më shumë

Fitorja e sigurt kundër Dinamos së Kijevit i ka sjell lehtësi trajnerit të katalonasëve, Josep Guardiola-s, por strategu i kampionëve të Evropës e pranoi se ky ekip ende nuk është në nivelin e dëshiruar. "Jemi kampion të kësaj gare, por prapë duhet që të mundohemi që të fitojmë. Ndonjëherë duket që njerëzit dëshirojnë që ne gjithqysh të fitojmë, por kjo nuk është e lehtë. Të gjithë kampionët e kaluar, i kanë thënë lamtumirë garimit në faza të ndryshme, për çka duhet që të jemi të kujdesshëm", tha ai. Ai do t’i qortojë lojtarët e tij për pjesën e parë, jo aq në nivel. "Kuptoj që nuk shkojnë gjërat gjithmonë sipas planit, por pjesën e parë e kemi luajtur faktikisht shumë dobët", tha Guardiola, dhe shtoi se kjo duhet që të evitohet në lojërat tjera.