30 shtator 2009

Balotelli kërkah – Mourinho

Trajneri i Interit Jose Mourinho ka drejtuar frustracionin e tij në drejtim të Mario Balotellit pas ndëshkimit me karton të kuq, në ndeshjen të cilën Nerrazurët barazuan me Rubin Kazan.
“ Ne kemi rrezikuar shumë, dhe kush e di pse ? tha Mourinho i nervozuar.
“ Nuk dëshiroj të flas shumë për kartonin e kuq. Unë i fola atij në zhveshtore dhe do ti flas edhe ditëve të ardhshme pasi që nuk është kërkah.”
“ Ne mund të marrim karton të kuq në rast se ndëshkohet lojtari i fundit, ose portieri shkakton penalti, por jo për të tjera arsye.”
“ Ne ishim përtokë në 30 minutat e fundit të takimit. Rezultati na lë me ardhëmrinë në duart tona.”
Përderisa Mourinho duket se merr frymë lirshëm, gjërat po ndryshojnë për Nerazzurët pasi që në Europë gjërat nuk po shkojnë si duhet.