30 shtator 2009

Benitez: Torres dhe Gerrard ishin të mbuluar

Rafael Benitez edhe një herë tjetër e ka komentuar ndeshjen e humbur nga Fiorentina mbrëmë në kuadër të ligës së kampionëve." Nuk varet skuadra nga dy futbollistë ngase asnjëri nga ne nuk dhuroi lojë të mirë. Mirëpo, Fiorentina bëri një punë të mirë, duke i ndaluar Torresin dhe Gerrardin që të luajnë lojën e tyre" deklaroi Benitez