30 shtator 2009

Barazimi asgjë, Balotellit ja fali – Moratti

Presidenti i Inerit Massimo Moratti deklaroi se barazimi kundër Rubin Kazan ishte rezultat i kënaqshëm, duke ja falur Balotellit për kartonin e kuq në takim.
Morattit duket se nuk i nxitohet edhe pse Inter gjendet në një vend të dobët të tretë në grup.
“ Pas një starti të vështirë, ne ishim të aftë ta mbajmë ndeshjen, dhe më pas ndodhi aksidenti i Balotellit.”
“ Në të kaluarën, edhe lojtarët me përvojë si Materazzi ishin përjashtuar.”
“ Si do që të jetë, jam i kënaqur me pikën e fituar.”