30 shtator 2009

Pandev nuk do të lirohet lehtë

Futbollisti i Interit Goran Pandev pasi që kishte kërkuar të largohet nga klubi, më pastaj kishte kërkuar nga Federata e Futbollist Italian që kontrata e tij të prishet, si duket kjo nuk do të jetë e lehtë. Agjenti i Pandev Grasani gjatë një interviste u prononcua'' Ne kemi bërë kërkes zyrëtare, mirpo nuk do të jetë lehtë. Dosja jonë është me një raport prej 15 faqeve, por Federata duhet të mblidhe dhe të shqyrtojë këtë. ''