29 shtator 2009

Doçi: Nuk kemi presione...

Futbollisti Patrik Doçi, mesfushorë, me skuadrën e futbollit Liria nga Prizreni ka si synim që të demonstrojnë lojëra të bukura në vazhdim të kampionatit. “Qëllimi jonë është të luajmë futboll të bukur dhe t’i kënaqim adhuruesit tanë. Nuk kemi ambicie për titull, por nëse na jepet rasti do të luftojmë për vend të parë. E mira e të mirës është se nuk kemi presion nga kryesia dhe Shtabi Teknik që të luftojmë për kreun e tabelës, por imperativ të gjithë e kanë të tregojmë lojëra cilësore në vazhdim të kampionatit. Kemi një skuadër të fortë, të organizuar dhe mendoj se edhe rezultatet nuk do të mungojnë”,- tha Doçi.