30 shtator 2009

Ja si i vlerëson Cimili dhjetë javët e para?

Ramadan Cimili, trajner i futbollit, i ka cilësuar më të frytshme dhjetë javët e para të Raiffeisen Superligës së Kosovës në futboll në krahasim me kampionatin e kaluar. “Sigurisht cilësia është në rritje e sipërme sikurse edhe shikueshmëria. Kampionati i sivjetshëm ka diferencë të madhe më atë të kaluari. E para, me zvogëlimin e ligës çdo ndeshje është derbi. E dyta, dëshmia më e mirë ishte ndeshja Trepça-Flamurtari ku tuboi 5000 adhurues në tribuna. Futbolli ka lëvizur nga vendi dhe ka rivalitet më të madh. Të gjitha skuadrat e kanë një cilësi përpos Prishtinës që ka një krizë momentale”, tha Cimili.