30 shtator 2009

Skuadra më e dhunshme

Në kampionatin Norvegjez të futbollit ekziston një skuadër e cila nuk e dinë se çka do të thotë fjala Fair Play.Skuadra me emrin ODD Grenland, e cila garon në kampionatin Norvegjez, ka marë epitetin si skuadra e dhunshme.Kjo vie pas dy rasteve të fundit, së pari, javë më parë, përderisa portieri i skuadrës kundërshtare ishte lënduar, sulmuesi Peter Kovacs, mori topin dhe shënoi. Së dyti, në javën e kaluar, në gjysëmfinale të kupës, futbollisti i ODD Grenland, Johan Ameng, godet rëndë kundërshtarin, por gjyqtari nuk e pa, ndërkohë pas provave në kamera, ai u skualifikua me gjashtë ndeshje moslojë.