30 shtator 2009

Matarreze, ultimatum biznesmenit amerikan

Ajo e së hënës ka qenë një natë e ndezur në shtëpinë e Barit. Alesio Mora, ndihmësi i biznesmenit amerikan Tim Barton në negociatat për blerjen e klubit puljez, nuk i konsideron të perënduara mundësitë që marrëveshja të arrihet: “Nuk është bllokuar asgjë, të martën Barton do t’i dorëzojë familjes Matarreze një letër ku do të kërkojë më shumë kohë për të vlerësuar disa aspekte. Gjithsesi midis palëve nuk ka patur asnjë mosmarrëveshje”. Ndryshe ka folur administratori i deleguar i bardhekuqve Salvatore Matarreze, që i ka dhënë një ultimatum miliarderit amerikan: “Zoti Barton ka detyrimin kontraktual që të derdhë një shumë paraprake në bankë brenda 30 shtatorit dhe për ne kjo është një datë thelbësore”, ka thënë drejtuesi puljez.