30 shtator 2009

Mbrojtja e Barcelonës në sprovë

Futbollisti i Barcelonës Dani Alves pas ndeshjes me Dinamon Kievin mendon se mbrojtja e Barcelonës kishte vështirësi.'' ne atyre ju shamë raste, dhe këtë nuk mund të bëshë në Ligën e kampionëve. Ndonjë ditë rivali mund të jetë më i sukseshëm se ti. Mendojë se mbrojtja ishte në sprovë duke treguar vetën se është në nivel me sulmin. Unë jam i lumturë për këtë''