30 shtator 2009

Maradona i lutet Zotit

Problemet me disa çështje fiskale në Itali dhe forma shumë e dobët e kombëtares Argjentinase, kanë bërë që Diego Maradona, të futet në një krizë personale." E di se i kemi edhe dy ndeshje të cilat janë shumë vendimtare dhe ne duhet t'i fitojmë. Unë shpresojë që zoti të më ndihmojë" theksoi Maradona.