30 shtator 2009

Guardiolla: Ishte vështirë

Trajneri i Barcelonës pas fitores kundër Dinamo Kievit për gazetarët u shprehë'' Ne jemi kampion të këtij kompeticioni, dhe ende kemi nevojë për të punuar që të fitojmë ndeshjet. Nganjëher mendon se është lehtë, por nuk është. Të gjithë kampionët në vitet e mëhershme janë disfalikuar më herët, por ne nuk do të bëjmë të njëjtën gjë. Ne në pjesën e dytë i përmisuam gabimet e pjesës së parë dhe tani duhet të shikojmë përpara''