30 shtator 2009

Kaljari: Qëndrimi në Serinë A, i sigurt

Masimo Çelino nuk ka asnjë dyshim që Alegri dhe lojtarët e tij do të sigurojnë qëndrimin në Serinë A: “Do të firmosja që tani, për qëndrimin në Serinë A të Kaljarit. Nuk kemi nevojë për të ndërhyrë në merkato, më mirë të jemi pak, por të saktë. Kosu, Zheda dhe Konti janë lojtarë shumë të rëndësishëm për ne, sepse kur këta nuk luajnë mirë, ekipi vuan. Nuk pres gjëra të mëdha nga të rinjtë, por nga këta lojtarë po, janë të domosdoshëm”, ka thënë presidenti kuqeblu. “Desena, Nene dhe Larrivei? Po bëjnë pjesën e tyre, dhe do ta bëjnë më mirë në të ardhmen. I pari ka rënë në sy në ndeshjen kundër Parmës, i dyti kundër Barit, i treti do të ndjekë rrugën e Suazos dhe Kontit. Ju kujtohet se çfarë thuhej për ata në fillim? Të shohim nëse kam të drejtë”.