24 qershor 2010

Trezegue mund te largohet

33 vjeqari dhe legjenda e sulmit te Juves, David Trezegu mund te largohet se bashku me Diegon dhe Giovinkon, per te cilin shum shpejt pritet te gjeje nje skuader tjeter..

Pritet qe kjo qeshtje te mbyllet per nje jave ka deklaruar menagjeri Antonio Caliendo.

Ai ka oferta, kur te rikthehet nga pushimi, do te diskutojm me kryesin e klubit. Ka edhe nje vjet deri te skadimi i kontrates dhe presim qe skuadra te dal me nje qendrim rreth se ardhes te Trezegues ka deklaruar menagjeri i tije..

Trezegue ne Juventus eshte qe 10 dhe eshte golashenuesi me i mire sa i perket te huajve - jo Italian..