21 qershor 2010

LAJME NEWS 21.06.2010 - GrandeJuve  • Van der Wiel kerkohet nga Juventus

  • Juve eshte i interesuar per Michel Bastosa

  • Filipe Melo kerkohet Anti Interet..

  • Giovinco kete jave do ta ndryshoj skuadren

  • Poulsen dhe Grygera per Elia

  • Juventus ende kerkon Francezin Philippe Mexes nga Roma

  • Storari - sot pritet te kaloj testin mjeksor

  • Juventus kerkon mbrojtesin e Shtutgartit - Tasci