27 qershor 2010

Lajme Shkurt


  • Bonucci dhe Martinez neser ne Torino
  • Andrea Agnelli ka vendosur e dua Dzekon
  • Marquez ne listen e te deshiruarve
  • Juve shikon mundesin e transferimit te Suarez nga Ajax
  • Buffon rikthehet ne vitin 2011
  • Marotta po bisedon me  Romen per Mexses