26 qershor 2010

Krasic vet financion kalimin ne Juventus

Krasiq e deshiron vetem Juventusin, siq ekishte cekur edhe Milan Jovanovic nje mik i Krasiqit kishte deklaruar se futbollisti e deshiron vetem Juventusin dhe ashtu do te behet..

Ai ka dhen fjalen Juventusit, dhe nuk deshiron te ndegjoj per Manchester Citin. Juventus din te vlersoj dhe do te bejne te pamunderen perta sjellur ato. Sic jane punet Juve ka pergaditur oferten prej 15 milioneve dhe presin qe CSKA ta pranoj ato, miro CSKA kerkon me shume qe nuk eshte reale..

Krasiq nuk do te shkoj as ne pushime, por drejt Moskves perte biseduar me kryetarin Ginerom perta informuar per deshiren e tije. Nuk deshiroj Menchester Citin e dua vetem Juventusin, mendoj qe pas 5 viteve pune klubi Russe te del dhe ta pranoj deshiren time ka then Krasic..

Spekulohet se Krasiq deshiron qe edhe pagen e vete prej 1.5 milioneve ta drejtoj ne drejtim te skuadres se CSKA pera lejuar ate te kaloj ne Itali, ku dihet se negociatat jan ndalur vetem per 1.5 milion euro.

Kjo vlen te thuhet se disa e shofit futbollin si perfitime te tehollave, mirpo Krasiq e shef Juventusin si nje skuader ku duhet te jap meshume perte luajtur aty..