11 qershor 2010

Moggi: Edhe me Agnellin, Juve prapa Milanit

Luciano Moggi thotë se ish-klubi i tij, Juventus, vazhdon të mbetet një hap prapa Milanit.

Përkundër lëvdatave për presidentin e ri Andrea Agnelli, Moggi mendon ende se është një rrugë e gjatë për t’u bërë për ta zënë Milanin.

“Andrea Agnelli është njeri i ri dhe i aftë, por gjithashtu një tifoz dhe zyrtar i madh i Juves. Mirëpo, kjo ende nuk e zvogëlon dizavantazhin që ka Juve ndaj Milanit që është një hap para”, theksoi Moggi për TMW.