23 qershor 2010

I nderuar që kaloi te Juventus

Juventus ka njoftuar përmes ueb faqes së vet zyrtare se ka transferuar portierin italian, Marco Storari nga Milan. “Zonja e Vjetër” do t’ia paguajë Rossonerëve 4.5 milionë për tri vjet. Ndërsa, 33 vjeçari ka nënshkruar kontratë trevjeçare.

“Jam i nderuar që kam kaluar te Juventus. Po arrij në një klub të madh, i cili ka shpenzuar një shifër të rëndësishme për mua: kjo është një kënaqësi. Prania e drejtorit Marotta dhe e trajnerit Del Neri ka qenë vendimtare në zgjedhjen time”, tha Storari i cili mendon se mund ta zëvendësojë portierin e lënduar Gianluigi Buffon.