29 qershor 2010

Juventus shum afer marveshjes me Udinesen

Drejtori gjeneral i Juventusit Beppe Marotta ka deklaruar se Juve eshte shume afer marveshjes me Udinesen per Marco Motte-n.

Juventus Motte-n ka dashur ta sjelle edhe ne janar, mirpo trejneri i atehershem Claudio Ranieri ka qene kunder keti transferimi. 

24-vjeqari Motta ka qene bashpronsi mes dy klubeve ndermjet Romes dhe Udineses mirpo vitin e kaluar Udinese bleu edhe gjysmen e kartonit tjeter.. 

Juventus planifikon qe te arrit te njejten marveshje si me Simone Pepe-n.

Marotta deshiron qe Motte-n ta huazoj per nje vite qe ne fund te sezonit te shikoj mundesin e blerjes..