15 qershor 2010

Lëndimi i Buffon nuk është serioz

Portieri i Juventusit, Gigi Buffon, ka qetësuar frikën e lëndimit në Kupën Botërore, pasi u detyrua të largohet në pauzën mes pjesëve gjatë ndeshje së mbrëmshme përballë Paraguait.

Buffon kishte ndjerë therje në shpinë gjatë ndeshje dhe u zëvendësua në pjesë të dytë nga portieri i Cagliarit, Federico Marchetti.

“Mendova se e kam dëmtuar muskulin dhe kam shkatërruar gjithçka, por doli të jetë një lodhjet e nervit shiatik. Shpresoj të rikuperohem brenda dy ditësh”, ka thënë Buffon.