24 qershor 2010

Tiago shume afer Atletico Madrid

Sipas gazetave Portugeze , Juventus dhe Atletiko Madrid kan arritur marveshje per transferimin e Tiagos ne Madrid..
Vlera e transferimit eshte 5.5 milion, mirpo per tu arritur marveshja pritet qe Tiago ta pranoj pagen vjetore prej 2.8 milion ne vite..