24 qershor 2010

Gallas nuk e ka pranuar Oferten e Juves..

Futbollisti i Arsenalit dhe i kombetares Franceze William Gallas (32 vjeqar) ka refuzuar oferten e pare te Juventusit..

Gallasit kontrata me Arsenalin i perfundon ne fund te muajit Qershor, dhe pritet te jet i lire..

Sipas L'Equipeu, Skuadra e Juventusit i ka ofruar nje gontrat 2 vjeqare me pag prej 2 miloneve per nje sezone, ku ai ka refuzuar duke i kerkuar 4 milion per nje sezon..

Kjo deklarat vije menjeher pas deklarates se menagjerit te Gallasit Etienne Mendy, icili per mediat Italiane deklaroj se do te ishte shum i lumtur nese klienti i tije luan ne Juventus..

Interesim per Gallasin kan shprehur edhe Panatinaikos dhe Parisezhermen mirpo kerkesa e pages eshte problem qe te arrijn marveshje me futbollistin..