12 qershor 2010

Cannavaro dyshon që Lippi t’i bashkohet atij në Al-Ahli

Mbrojtësi italian Fabio Cannavaro ka mohuar spekulimet se përzgjedhësi i kombëtares italiane, Marcello Lippi, do t’i bashkohet atij në Al-Ahli.

Lippi do të jetë i lirë nga posti pas përfundimit të Botërorit dhe e ardhmja e tij është e paqartë. Së fundi mediat e lidhën atë me kalim në klubin e Emirateve të Bashkuara Arabe, Al-Ahli, me të cilin ka nënshkruar Cannavaro.

“E kam lexuar edhe unë dhe më ka bërë të qesh. Nuk kam nevojë të bind askënd. Në Dubai ka det, është nxehtë, do të ishte po ashtu shkëlqyeshëm për Lippin”.

“Por besoj se ai ende duhet të vendosë. Nuk mendoj se ai ka zgjedhur nëse do të vazhdojë me angazhim dhe ku do të vazhdojë pas Kupës Botërore”, ka thënë Cannavaro.