24 qershor 2010

Krasic shum pak larg Juves

Marko Naletilic ka deklaruar se puna nuk ka perfunduar dhe Milos Krasic mund te kaloj ne Juventus.

Ky agjent i cili eshte i dergar nga Juventus per te diskutuar me Ruset deklaron se ndarja Krasic - Juventus eshte vetem 1 milion e gjysme dhe mund te perfundoj shume shpejte..

Juventus ka ofruar 15 milion, kurse CSKA kerkon 16.5 milon, ketu bisedimet jan ndalur, por Italianet nuk jan dorzuar ka deklaruar Naletilic.

Ai ka deklaruar se mund te ket bisedime pas kampionatit Botror..

Po ashtu Naletilic ka deklaruar se per Krasic eshte i interesuar edhe Manchester City..